Accesorizeaza-ti sauna finlandeza

accesorii sauna finlandeza

 

Chiar daca esti adeptul saunelor clasice trebuie sa stii ca o sauna finlandeza  accesorizata iti poate sporii beneficiile oferite de aceasta, iar o parte dintre ele sunt chiar indispensabile pentru o experienta desavarsita.

Tetierele si spatarele ergonomice

Acestea iti vor aduce un confort sporit pentru ca tu sa te poti relaxa cat mai bine, eliberandu-te astfel de orice tensiune din corp. Atat tetierele cat si spatarele mai au si rol decorativ, putand fi realizate din diferite tipuri de lemn.

 

 

Galeata si polonicul

Utilizeaza galeata si polonicul pentru a controla umiditatea din sauna finlandeza. Acestea sunt accesorii ce intregesc design-ul traditional al saunei, iar pentru a se incadra cat mai bine in imaginea de ansamblu a acesteia achizitioneaza galeata si polonicul din lemn.

Termometrul si higrometrul

Acestea sunt necesare pentru a monitoriza permanent temperatura si umiditatea din sauna finlandeza. Poti alege din numeroasele modele disponibile pe piata saunelor pentru a o personaliza  dupa gusturile tale.

Aromele

Eucalipt, pin, lamaie, menta, sunt doar cateva din aromele pe care le poti utiliza. Cateva picaturi puse in bolul pentru arome te vor invalui si iti vor da o stare de bine. Mirosurile ne pot influenta pozitiv. Gandeste-te la senzatia pe care ti-o ofera mirosul cafelei de dimineata. Mirosul este simtul cu cel mai mare efect asupra emotiilor.

Caramizile din sare de Himalaya

Culoarea acestora (alb-rozalie) va oferi un plus saunei tale. De asemenea poti beneficia si de proprietatile miraculoase ale sarii. Aceasta are o concentratie mare de minerale cu efecte curative si revigorante. In plus, sarea de Himalaya mai poate contribui la ameliorarea unor probleme respiratorii.

Iluminatul saunei

In cazul iluminatului ai libertatea de a folosi lampi clasice cu abajur din lemn, spoturi sau benzi led. Poti lumina plafonul, bancile, poti crea efecte de lumini si umbre, iar cel mai important este ca ai posibilitatea de a beneficia de efectele cromoterapiei. Cromoterapia presupune utilizarea culorilor pentru tratarea unor afectiuni. Culorile vor invioara sauna si iti vor oferi o perspectiva pozitiva asupra vietii. O firma serioasa ce realizeaza saune iti va oferi sfaturi in acest sens.