Amplasare jacuzzi la exterior vs jacuzzi la interior

amplasare jacuzzi la exterior

Pentru intrebari ne puteti contacta la: [email protected] | 0741139993.

Indiferent daca vei decide  sa amplasezi un jacuzzi la exterior sau la interior, atunci cand il achizitionezi trebuie sa te gandesti la:

Siguranta: greutatea deloc neglijabila impune o structura solida.

Priveliste: alege un loc care sa iti ofere beneficii maxime. Tuturor ne place sa fim inconjurati de lucruri frumoase care sa ne faca sa ne simtim cat mai bine.

Intimitate: cu siguranta nu-ti doresti sa ai parte de privirile curioase ale vecinilor. Amplaseaza cada astfel incat sa te simti cat mai relaxat, iar mintea ta sa fie cat mai libera.

Calea de acces: este foarte important sa nu ai obstacole pe drumul catre locatie. S-ar putea sa ai nevoie de o macara pentru a aduce jacuzzi-ul la destinatie.

Amplasarea la interior

Amplasarea la interior iti ofera mai multa intimitate. De asemenea un jacuzzi amplasat la iamplasare jacuzzi la interiornterior este mai usor de intretinut. Nu vei fi nevoit sa utilizezi prelata atunci cand nu il folosesti pentru a-l proteja de praf, frunze si alte impuritati. 

Daca te gandesti sa utilizezi jacuzzi-ul zilnic ar fi bine sa-l amplasezi la interior. Astfel nu vei fi nevoit sa tii cont de conditiile meteorologice. Un jacuzzi de exterior este facut sa mentina apa calda chiar si la temperaturi scazute, tu vei decide daca  ploaia sau ninsoarea sunt un inconvenient.

Chiar si la interior te poti bucura de privelistea gradinii tale daca ai o incapere cu geamuri mari. Acestea nu numai ca iti vor incanta privirea dar sunt utile si pentru ventilarea naturala a incaperii.

Amplasarea la exterior

La exterior ai o libertate mai mare de amplasare. O poti amplasa pe un deck de lemn, ingropat, pe o terasa special amenajata, langa o piscina sau pur si simplu alege un loc special in gradina ta.

La exterior nu trebue sa-ti faci griji privind spatiul. La interior trebuie sa iei in calcul ca jacuzzi-ul sa incapa pe usa. De cele mai multe ori in loc sa alegi un jacuzzi cu mai multe locuri asa cum ti-ai dorit, spatiul te obliga sa te rezumi la unul cat mai mic de 2-3 locuri.

Amplasarea la exterior te scapa de problema ventilarii. Nu intotdeauna avem posibilitatea de a ventila incaperea natural, fiind necesar un sistem de ventilare fortata ce presupune costuri suplimentare.

Un jacuzzi amplasat la exterior iti ofera prilejul de a te bucura de natura si de tot ce iti ofera ea. Serile vor fi incantatoare atunci cand te afli in gradina, in cada ta cu hidromasaj.