Cada cu hidromasaj Cantabria, luxul suprem

Cada cu hidromasaj Cantabria este vedeta cazilor Caldera Spas. Aceasta este o cada spatioasa ce redefineste experienta hidroterapiei, de 8 locuri, ce se remarca prin stil, performanta si dotari de top.

Probabil te gandesti de ce ai avea nevoie de o cada atat de mare. O cada cu hidromasaj cu mai multe locuri iti ofera un circuit complet de terapie astfel incat schimband scaunul vei avea parte de un tip diferit de masaj care va actiona intr-o anumita zona cu probleme.

De ce sa alegi o cada cu hidromasaj Cantabria?

Locul de stat intins ULTRAMASSEUSE™ Lounge-Sistemul UltraMasseuse™, este o caracteristica exclusiva a cazii model Cantabria™. Are o gama impresionanta de optiuni pentru personalizarea experientei tale in cada. Fiecare din cele sase moduri secventiale de masaj  sunt reglabile, permitandu-ti sa indepartezi tensiunea in ritm propriu.

Sistemul de masaj Atlas Neck® – iti poti relaxa capul si umerii intr-o perna moale, conturata si extrem de confortabila in timp ce jeturi special destinate pentru zona cervicala, jeturi ajustabile, vor actiona asupra punctelor tensionate din zona gatului si umerilor.

Suport picioare Foot Ridge® – suportul pentru picioare Foot Ridge® ofera un punct de ancorare convenabil pentru a te ajuta sa ramai in pozitie stationara in timp ce jeturile puternice isi fac magia lor. Suprafata sa este antiderapanta.

Jeturile cu aer – sistemul de jeturi cu aer realizeaza un masaj delicat al pielii. Hidromasajul oferit de acestea este unic, fiind o dorare exclusiva pentru seria Utopia, inclusive pentru cada cu hidromasaj Cantabria.

Panou control Advent – cu ajutorul panoului de control Advent comanda functiilor spa-ului iti este la indemana. Un panou de control auxiliar permite operarea cazii cu hidromasaj de la o a doua locatie.

SpaGlo Seri incantatoare te asteapta cu sistemul de iluminat multizonal cu LED, SpaGlo. Acesta permite controlul iluminatului pe patru zone: iluminat subacvatic, Euphoria ™ jet și manere sustinere, iluminat duze si iluminat boxe, iluminat Cascada Aquarella™ , iluminat exterior. Testeaza cele patru zone separat sau in acelasi timp, stai pe spate si bucura-te de stralucirea spa-ului.

Cascada Acquarella™ – creaza o atmosfera relaxanta facandu-te sa te simti precum in mijlocul naturii.

Sistem stereo integrat. Poti opta pentru achizitonarea cazii cu sistem stereo integrat. Vei avea parte de boxe performante si un subwoofer puternic pentru a asculta melodiile tale preferate.

Sistemul de curatare performant va pastra apa curata pentru ca tu sa te bucuri mereu de jacuzzi-ul tau:

  • Generatorul de ozon Monarch – omoara instantaneu bacteriile si virusii. Generatorul de ozon este eficient si din punct de vedere al costurilor. Acesta nu necesita o atentie deosebita, in timp ce lampile UV se schimba periodic, eficacitatea lor scazand intr-un timp relativ scurt.
  • Filtru eficient cu posibilitate de integrare a cartusului cu ioni de argint
  • Sistemul FROG: cazile Caldera au compartiment special pentru cartusele FROG (cu minerale si brom) care se dozeaza automat. Mineralele au ca efect utilizarea minima de dezinfectant.

Incalzitor si pompa de circulatie: EnergyPro: pompa de circulatie functioneaza continuu la putere mica pentru a mentine apa in spa mereu calda si limpede. Acest lucru reduce necesitatea pornirii dese a incalzitorului, prin urmare costurile de operare vor fi scazute.

Vrei sa ai parte de toate aceste dotari de top?
Contacteaza Departamentul de Vanzari pentru detalii: office@hidrostyle.ro | 0747 060 060