Cada cu hidromasaj Geneva, brand Caldera Spas

GenevaCada cu hidromasaj GENEVA este suficient de spatioasa pentru 6 persoane si are un sezlong de stat intins pentru hidromasaj pe tot corpul.

Detinand o cada cu hidromasaj modelul Geneva, beneficiati de toate avantajele unui jacuzzi cu dotari superioare:

1. Cascada-Aquarella luminata pentru o atmosfera de vis in cele mai placute nopti de relaxare.

2. Sistemul de iluminat SpaGlo. Acest sistem va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama de sase culori, a caror intensitate poate fi ajustata. De asemenea, aveti control separat asupra mai multor zone din jacuzzi:

 • Iluminat jet Euphoria si manere de sustinere;
 • Iluminat subacvatic;
 • Iluminat cascada Acquarella;
 • Iluminat vane de control aer si boxe;
 • Iluminat exterior.

3. Personalizeaza cada cu hidromasaj. Poti face acest lucru prin alegerea culorii pentru cuva si exteriorul cazii. Ai posibilitatea de a opta pentru una din cele 7 culori elegante pentru cuva. In ceea ce priveste exteriorul, poti opta pentru o textura care imita perfect lemnul (3 culori) sau o textura ce imita piatra, in functie de modul de amenajare al gradinii tale.

4. O gama variata de accesorii – umbrela, trepte, suport pentru prosop, bara de sustinere pentru intrarea si iesirea din cada cu hidromasaj, In Home Dock pentru a asculta muzica de pe Iphone sau orice alt dispozitiv, boxe incorporate sau atasabile sunt cateva accesorii pe care le poti alege pentru cada cu hidromasaj Geneva..

5. Sistem stereo integrat. Poti opta pentru achizitonarea cazii cu sistem stereo integrat. Vei avea parte de boxe performante si un subwoofer puternic pentru a asculta melodiile tale preferate.

6. Scaune spatioase cu beneficii multiple:

 • Locul de stat intins UltraMassage: te poti relaxa in acest scaun in timp ce jeturi atent pozitionate iti vor masa gatului, umerii si zona lombara.
 • EcstaSeat: acest scaun detine jeturi multiple care se focuseaza asupra muschilor spatelui, oferind un masaj complet al acestuia.
 • LumbarSsage: o configuratie unica de jeturi actioneaza asupra zonei lombare pentru a te elibera de tensiune si durere.

7. Atlas Neck: este un sistem de masaj integrat intr-o perna confortabila ce actioneaza in zona cervicala. Jeturile sunt ajustabile pentru a va personaliza experienta masajului.

8. Jeturi unice pentru cel mai patrunzator masaj:

 • Jetul Euphoria: acest jet realizeaza un masaj puternic si patrunzator al coapselor, genunchilor, gambelor si talpilor, pentru ca tu sa te simti mereu relaxat.
 • Jetul OrbiSsage: foloseste un rotor dublu in spatele celor 6 orificii, avand astfel ca rezultat un masaj unic, pulsatoriu. Fluxul este reglabil astfel incat poate fi fie complet oprit, fie complet deschis, prin rotirea inelului exterior.
 • Jetul VersaSage: poate fi ajustat pentru a oferi fie un flux stationar, direct, pentru eliberarea rapida a tensiunii si durerilor musculare, fie, prin pozitionarea duzei intr-o parte sau alta, un masaj rotativ pentru stimularea circulatiei si relaxare dupa o zi obositoare.
 • Jeturile Sole Sooters: jeturi special create pentru talpile tale.
 • Jeturi cu aer: atent pozitionate, jeturile cu aer constau in formarea unor bule de aer ce ofera o pulsatie subtila pentru un masaj delicat al pielii.

9. Siguranta

 • Manere de sustinere: pentru siguranta utilizatorilor de jacuzzi acestea sunt iluminate.
 • Partea de jos a cuvei este antiderapanta pentru a evita eventualele accidente rezultate in urma alunecarii.

10. Izolatie FiberCore: este de 4 ori mai densa decat spuma poliuretanica folosita in majoritatea cazilor cu hidromasaj.

11. Panou de control usor de folosit si un panou auxiliar pentru a controla cada cu hidromasaj din orice loc fara a va deplasa.

12. Incalzitor si pompa de circulatie: EnergyPro – pompa de circulatie functioneaza incontinuu la putere mica pentru a mentine apa in spa mereu calda si limpede. Acest lucru reduce necesitatea pornirii dese a incalzitorului, prin urmare costurile de operare vor fi scazute.

13. Sistemul de curatare performant va pastra apa curata pentru ca tu sa te bucuri mereu de jacuzzi-ul tau:

 • Generatorul de ozon Monarch – omoara instantaneu bacteriile si virusii. Generatorul de ozon este eficient si din punct de vedere al costurilor. Acesta nu necesita o atentie deosebita, in timp ce lampile UV se schimba periodic, eficacitatea lor scazand intr-un timp relativ scurt.
 • Filtru eficient cu posibilitate de integrare a cartusului cu ioni de argint.
 • Sistemul FROG: cazile CalderaSpas™ au un compartiment integrat, special pentru cartusele FROG (cu minerale si brom) care se dozeaza automat. Mineralele au ca efect utilizarea minima de dezinfectant.

 Cada cu hidromasaj – model Geneva imbina perfect stilul cu performanta. Daca iti doresti sa te bucuri de un jacuzzi de vis chiar la tine acasa ne poti cere o oferta la [email protected] sau 0741 139 993