Cada cu hidromasaj profesionala vs cada cu hidromasaj pentru igiena personala

Cada hidromasaj profesionalaAtunci cand spui cada cu hidromasaj probabil te gandesti la o cada obisnuita si la cateva duze pentru hidromasaj. Trebuie sa stii ca exista o diferenta intre o cada cu hidromasaj profesionala, avand ca unic scop realizarea unui hidromasaj profesional, si cada cu hidromasaj pentru baie, utilizata in special pentru igiena personala si doar optional pentru relaxare.

In continuare iti vom prezenta diferente majore intre aceste doua tipuri de cazi.

Cada cu hidromasaj profesionala:

 1. Mai este cunoscuta si sub numele de jacuzzi, minipiscina sau spa.
 2. Este proiectata pentru ca tu sa te simti minunat avand ca beneficii: relaxarea, ameliorarea durerilor musculare si articulare, imbunatatirea sistemului circulator. Cazile profesionale sunt rezultatul multor ani de studii si inovatii in ceea ce priveste hidromasajul.
 3. Toata magia acestor cazi sta in jeturi. Jeturile sunt atent pozitionate pentru a realiza masajul in zonele unde ai probleme, prin urmare iti permit un masaj personalizat in functie de nevoile tale, contrar celui obtinut cu ajutorul cazilor pentru igienizare. Un aspect deosebit de important este diversitatea jeturilor si numarul acestora care iti vor oferi un masaj mult imbunatatit fata de cel oferit de cazile utilizate si pentru igiena personala.
 4. Are sistem de incalzire propriu ce permite setarea temperaturii dupa bunul plac, pastrand apa mereu calda.
 5. NU se goleste dupa fiecare utilizare. Are sistem de filtrare si curatare performant care mentine apa curata un timp indelungat, asigurandu-va ca jacuzzi-ul este mereu gata de utilizare.
 6. NU este folosita pentru igiena personala, utilizarea de sapun sau substante ce genereaza spuma este contraindicata daca nu doriti sa creati un mediu propice bacteriilor si daca doriti sa evitati revarsarea spumei in incaperea in care este amplasata.
 7. Are dimensiuni mult mai mari si este mult mai grea decat o cada obisnuita. Este adevarat ca exista cazi cu hidromasaj profesionale de 2-3 locuri insa pot ajunge pana la 8-9 locuri. Prin urmare pot fi folosite impreuna cu familia si prietenii.
 8. Poate fi folosita si la exterior si are un design deosebit. Ai posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de culori in ceea ce priveste cuva si exteriorul cazii.

 Cada cu hidromasaj pentru igiena personala

 1. Este utilizata, in principal, pentru igiena personala. Nu se pune atat de mult accentul pe imbunatatirea experientei de hidromasaj.
 2. NU dispune de un sistem propriu de incalzire.
 3. Are un numar limitat de jeturi, care, de regula, sunt de acelasi tip oferind un masaj simplu, care nu este concentrat pe zonele cu probleme.
 4. Mediul umed din baie favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si mirosurilor neplacute. Aceste cazi nu dispun de sisteme de filtrare si curatare proprii. Va trebui sa realizati singuri igienizarea lor. De cele mai multe ori acest aspect este trecut cu vederea.
 5. Apa calcaroasa si reziduurile de sapun vor duce in timp la blocarea duzelor, mai ales daca acestea nu sunt folosite frecvent.
 6. Are dimensiunile unei cazi obisnuite si nu poate fi folosita la exterior.