Cada cu hidromasaj: statistici si informatii sugestive

Spa CalderaAchizitia unei cazi cu hidromasaj este o decizie pe care trebuie sa o iei, dar nu trebuie sa fie neaparat una dificila. Sunt foarte multe considerente de care trebuie sa tii cont, considerente la care probabil nu te gandesti atunci cand esti “incepator” in acest domeniu. Cei din industria spa cat si detinatorii de cazi stiu ca nu exista un singur produs care sa fie potrivit pentru toata lumea, iar branduri diferite si modele diferite ofera experiente diferite de hidromasaj.

Pentru a te ajuta sa simplifici decizia unei astfel de achizitii am gasit cateva informatii sugestive care sa te ajute sa gasesti produsul potrivit stilului tau de viata.

Iata cateva lucruri la care sa te gandesti inainte de a achizitiona o cada cu hidromasaj.


 

Cum vei utiliza cada cu hidromasaj
 

Statistici:

  1. 85% dintre detinatorii de cazi spun ca una din doua persoane le folosesc ca o regula de baza. Acestea sunt ca un mic sanctuar, dar la fel de bine sunt perfecte pentru petreceri si socializare.
  2. 90% din detinatori nu considera dificila intretinerea acestora. Verifica saptamanal si lunar spa-ul pentru o functionare corecta.
  3. Nu este greu sa pastrezi apa curata. Goleste spa-ul de cateva ori pe an pentru o apa cat mai limpede.
  4. 85% din detinatori nu considera costurile cu energia electrica extrem de ridicate. Cu siguranta nu va trebui sa spargi pusculita pentru a-ti plati facturile la curent.
  5. 46% din cei ce cumpara cazile cu hidromasaj considera ca optiunile acestora sunt cele mai importante in alegerea facuta.
  6. 33% din cei ce achizitioneaza astfel de produse au venituri medii. Toate beneficiile oferite pentru o viata sanatoasa iti sunt la indemana.

 

Aveti intrebari suplimentare? Navigati pe site-ul nostru pentru a gasi mai multe informatii despre cazile cu hidromasaj.

 

Surse:

www.poolandspa.com

www.wikihow.com

www.spacare.com

www.calderaspas.com