O prelata de calitate si usor de utilizat este esentiala in utilizarea eficienta a unui jacuzzi. Puteti alege dintr-o varietate de culori si optiuni de ridicare a prelatei care sa se incadreze cel mai bine in spatiul disponibil.

Sistemul de ridicare al prelatei PROLIFT III

Sistem ridicare prelata jacuzzi

PROLIFT III este un sistem de ridicare robust ce dispune de doua amortizoare pneumatice pentru o buna functionare si fara zgomot. Puteti ridica sau inlocui prelata cu un minim de efort, chiar si la modelele mari de jacuzzi. Necesita un spatiu liber in partea din spate a acestuia de aproximativ 60 cm.

Sistemul de ridicare al prelatei PROLIFT II

Sistem ridicare prelata spa

Avand un design similar cu PROLIFT III, PROLIFT II foloseste un singur amortizor pneumatic pentru o buna functionare. Necesita de asemenea un spatiu liber in partea din spate a jacuzzi-ului de aproximativ 60 cm.

Sistemul de ridicare al prelatei PROLIFT IV

Sistem ridicare prelata

Pentru amplasarea jacuzzi-ului in zone in care spatiul este limitat, ProLift IV va permite sa pozitionati prelata vertical, in partea din spate a acestuia. Acest sistem necesita un spatiu liber de aproximativ 18 cm.

Sistemul de ridicare al prelatei PROLIFT

Sistemul-de-ridicare-al-prelatei-PROLIFT

Un sistem de ridicare al prelatei de baza, ProLift se prinde atat de cabina cat si de prelata si are o optiune de blocare de siguranta. Doar ridicati, glisati si indepartati. Necesita un spatiu liber in partea din spate a jacuzzi-ului de aproximativ 36 cm.

Prelata cada cu hidromasaj

Prelata cada cu hidromasaj

Prelata Caldera® este proiectata pentru a obtine o eficienta energetica maxima. Fiind bine izolata si etansand foarte bine jacuzzi-ul, costurile de exploatare a acestuia vor fi mai mici. Personalizate pentru spa-ul dumneavoastra Caldera®, prelatele noastre sunt gandite pentru a permite scurgerea apei, sunt realizate din vinil de calitate, fiind extrem de rezistente in timp. Toate prelatele Caldera® detin prinderi de siguranta pentru copii .