Soundtrack personal

Alegeti-va melodiile preferate prin intermediul sistemului audio wireless sau relaxati-va in fata televizorului, din jacuzzi sau din afara acestuia, indiferent daca este zi sau noapte.

Wireless TV

Wireless TV spa

Urmareste emisiunea preferata sau un film de pe televizorul tau wireless. Acesta este rezistent la apa si la temperaturi ridicate, fiind protejat si de umiditatea rezultata in urma folosirii jacuzzi-ului. Este atasat de cabina jacuzzi-ului cu ajutorul unui suport rotativ.

In-Home Wireless Sound System

In Home Dock

Cu acest sistem exclusiv puteti lasa sursa de muzica in siguranta, in interiorul casei, in timp ce ascultati melodiile preferate din cada cu hidromasaj CalderaSpas®. Puteti conecta o multitudine de surse audio: iPod®, iPhone®, MP3 player, FM Radio, CD/DVD player.

Sistem Audio cu tehnologie wireless Bluetooth®

Boxe cada cu hidromasaj-hidrostyle

Indiferent daca alegeti sa ascultati muzica live, sau aveti propriul playlist, acest sistem de divertisment va permite sa va bucurati de sistemul audio folosind tehnologia wireless Bluetooth®.

Boxe integrate – Seria Utopia

Boxe-integrate-seria-Utopia

Modelele cu muzica integrata din Seria Utopia™ (cu exceptia modelelor Cantabria™ cu muzica si Elation™) sunt prevazute cu trei perechi de difuzoare discrete de 2,5 cm in jurul pernei. Aceste boxe impermeabile redau sunetul la o calitate excelenta.

Boxe integrate  – Seria Paradise™

Boxe-optionale-seria-Paradise

Sistemul audio integrat pentru Seria Paradise™ include boxe rezistente la apa cu difuzoare de 9 cm. Aceste boxe elegante sunt atent amplasate pentru a obtine o calitate excelenta a sunetului.

Boxe atasabile

Boxe-atasabile

In cazul in care v-ati comandat un jacuzzi fara un sistem stereo, aveti ocazia de a atasa ulterior un astfel de sistem. Boxele bidirectionale pot fi comandate pentru orice model, putandu-va decide in orice moment sa adaugati muzica jacuzzi-ului dumneavoastra.