Sistemul FROG™

Sistemul integrat de ingrijire al apei FROG™ face ca intretinerea apei sa fie extrem de facila. Nu este nimic de dozat si introdus in apa. Trebuie doar sa reglati nivelul cartuselor cu minerale si brom la nivelul recomandat si sa le introduceti in spatiul special conceput pentru acestea.

Curatare cu ozon, Monarch-CD

Sistemul de mare putere Monarch™, cu descarcare prin efect de corona, reduce necesitatea folosirii produselor chimice in cada de hidromasaj prin amestecare continua de ozon extrem de concentrat in apa. Acest sistem functioneaza eficient cu Sistemul FROG™, reducand cantitatea de substante chimice necesare pentru a mentine apa din spa proaspata, curata si limpede.

Alte-produse-pentru-ingrijire

Pentru a va asigura ca aveti cea mai curata apa utilizati pre-filtrul Clean Screen™ si indepartati calcarul folosind Vanishing Act Calcium Remover™. Aceste doua produse inovatoare functioneaza foarte bine cu Sistemul FROG™ pentru a optimiza ingrijirea apei. Impreuna, aceste produse fara chimicale, va vor ajuta sa experimentati o apa de calitate si vor prelungi timpul intre schimburile de apa.

Produse-tratare-apa

Comercializam o gama larga de produse de intretinere si curatare pentru piscine, spa-uri si saune.