Sistem de ingrijire al apei MONARCH® CD ozon

Monarch® – descarcare prin efect corona (CD), sistemul de ingrijire al apei cu ozon este o metoda de curatare a apei fara a folosi clor. Acesta reduce nevoia de a introduce produse chimice in jacuzzi prin amestecare continua de ozon foare concentrat in apa in combinatie cu MPS (monopersulfat) si ioni de argint.

Generatorul de ozon
Monarch® CD

Monarch® CD elibereaza incontinuu ozon foarte concentrat in apa printr-un compartiment special conceput pentru a se realiza amestecul in apa, in timp ce apa este tot timpul recirculata. Contaminantii sunt instantaneu oxidati, contribuind la pastrarea apei din jacuzzi proaspata, curata si limpede.

MPS oxidant fara
clor

MPS este un oxidant fara clor, care este utilizat impreuna cu sistemul ozon Monarch® CD si cartusul cu ioni de argint pentru a ajuta la mentinerea unei ape in jacuzzi-ul dumneavoastra fara contaminanti.

Cartusul cu ioni de argint Monarch®

Utilizarea de ioni de argint impiedica dezvoltarea bacteriilor si reduce necesitatea ingrijirii zilnice a apei din jacuzzi. Cu ajutorul cartusului cu ioni de argint veti economisi timp si veti mentine calitatea apei ridicata.

Monarch MPS Plus®

Monarch MPS Plus® este un oxidant fara clor cu aromoterapie. El ajuta la mentinerea apei din jacuzzi limpede si imbunatateste experienta dumneavoastra in cada cu hidromasaj cu arome placute, toate cu ajutorul unui singur produs.

MPS Benzi de testare

Utilizati aceste benzi de testare pentru a monitoriza nivelul de MPS, pH-ul, si nivelul alcalinitatii din jacuzzi-ul dumneavoastra.