Cazile Caldera Spas: optionale muzica

In Home Dock

De cate ori nu ai realizat ca fredonezi o melodie pe care ai ascultat-o in ziua respectiva si care pur si simplu nu vrea sa te lase in pace. Muzica este un remediu pentru suflet si ne poate influenta starea. Asculta melodia ta preferata dimineata si ziua deja ti se va parea mai frumoasa. De asemenea probabil ca ai remarcat impactul unei melodii vesele, dinamice asupra ta. Te va face sa fii activ, mai optimist si cu mult chef de viata.

Ce poate fi mai minunat decat sa te relaxezi pe ritmurile melodiilor tale preferate. Cazile Caldera Spas iti ofera oportunitatea de a te bucura de acest privilegiu in timp ce ai parte de un masaj pe cinste.

Daca iti doresti un somn odihnitor, muzica clasica iti poate oferi acea liniste interioara de care ai nevoie, sau asculta pur si simplu melodii care te deconecteaza de la grijile cotidiene si te ajuta sa fii mai calm, mai relaxat.

Daca esti genul de persoana care apreciaza sunetul de calitate, cazile Caldera sunt dotate cu boxe performante  si un bass profund cu ajutorul carora vei avea parte de o experienta muzicala desavarsita. De asemenea jacuzzi-urile noastre au optiunea de a transmite muzica de la distanta cu ajutorul In-Home Dock prin care iti poti conecta IPod-ul sau IPhone-ul, cu posibilitatea de a schimba melodia si a controla sunetul din interiorul spa-ului. Poti conecta si o multitudine de alte surse audio: MP3 player, FM Radio, CD / DVD player.

Pentru cei care achizitioneaza un spa fara sistem stereo integrat, cazile Caldera Spas iti ofera avantajul de a putea achizitiona ulterior boxe atasabile cu ajutorul carora vei obtine acelasi sunet de calitate ca si in cazul boxelor integrate.

Prin urmare bucura-te de viata cu ajutorul cazilor cu hidromasaj Caldera Spas!