Filtrul cazii cu hidromasaj

Jacuzzi CalderaFiltrul cazii tale cu hidromasaj  Caldera este esential pentru a mentine apa din jacuzzi mereu curata si pentru a te asigura ca acesta functioneaza corespunzator. Un filtru murdar sau uzat nu mai este la fel de eficient, va limita debitul de apa ce trece prin el, afectand pompele jacuzzi-ului. De asemenea omiterea curatarii filtrului va duce la acumularea de bacterii.

De ce sa nu ai un spa curat si performant?

Este extrem de simplu sa ai grija de filtrul cazii tale cu hidromasaj, trebuie doar sa respecti doi pasi importanti:

  1. Lunar: este recomandat sa scoti filtrul cazii cu hidromasaj si sa-l treci printr-un jet de apa pentru a elimina depunerile acumulate in faldurile acestuia. Curatarea se poate face cu ajutorul unui furtun de gradina. Este foarte important sa rotesti filtrul pe toate partile atunci cand il cureti.
  2. La 3-4 luni: de cate ori schimbi apa din jacuzzi realizeaza o curatare totala a filtrului. Scoate-l din compartimentul destinat filtrului, trece-l printr-un jet de apa pentru eliminarea depunerilor, apoi lasa-l peste noapte imbibat cu un degresant special destinat curatarii filtrului.

Dupa ce ai trecut de acest pas spala-l bine si pune-l la loc. Este extrem de important sa elimini in totalitate solutia degresanta pentru a nu contamina apa, evitand astfel aparitia spumei.

In ceea ce priveste uzura filtrului, un filtru original Caldera este facut sa tina de la 2 pana la 3 ani, in functie de frecventa de utilizare si numarul de utilizatori.

Nu-i asa ca este extrem de usor sa ai grija de filtrul cazii tale cu hidromasaj Caldera? Iar partea buna este ca spa-ul tau va ramane mereu performant.