Dusuri emotionale sau dusuri wellness

dus emotionalIn ultima perioada, in zona wellness, se pune tot mai mult accentul pe efectele pe care le au cromoterapia si aromaterapia asupra starii noastre de bine. Dusurile emotionale sunt mai mult decat simple dusuri. Acestea utilizeaza diferite  tipuri de lumini, sunete, arome, efecte de apa, care trezesc toate simturile si ne ajuta la relaxare.

Iata cum puteti utiliza dusurile emotionale :

Dusuri emotionale utilizate pentru racirea corpului dupa sedinta de sauna. Acestea revigoreaza corpul prin pulverizarea de picaturi foarte fine de apa rece, in timp ce o aroma racoroasa invaluie aerul din dus. Si pentru a te detasa complet de grijile cotidiene aceste dusuri sunt echipate cu difuzoare care vor reda sunetul valurilor sau al marii.

Dusuri emotionale cu programe ce alterneaza apa calda cu cea rece, utilizate pentru  imbunatatirea circulatiei, relaxarea musculaturii si tonifierea pielii.

Dusurile emotionale pot fi folosite pur si simplu pentru a-ti rasfata simturile si a avea parte de cele mai relaxante momente si un somn cat mai linistit. In acest sens exista dusuri emotionale ce detin o serie de programe cum ar fi dusul tropical, ceata rece, cu efecte cromatice, aromaterapie sau terapie prin muzica.

Daca pana acum nu stiai cum poti avea parte de cel mai mare rasfat dupa o zi obositoare, acum cu siguranta vei dori sa incerci experienta oferita de dusurile emotionale. Poti profita de beneficiile acestora intr-un centru spa sau chiar la tine acasa.

Daca ai intrebari sau doresti o oferta de pret, poti apela cu incredere la noi: [email protected] | 0741139993.