Forma unui jacuzzi: rotunda sau dreptunghiulara?

jacuzzi de gradinaForma unui jacuzzi este importanta, nu trebuie sa tinem cont numai de design, ci si de utilitate si confort.

In acest articol vei putea distinge cateva diferente intre un jacuzzi rotund si unul dreptunghiular si vei intelege cat de importanta este aceasta pentru a avea parte de o experienta desavarsita de hidromasaj.

Initial jacuzzi-urile au fost gandite sa aiba forma rotunda, insa in timp au evoluat pentru a oferi mai mult confort si scaune personalizate.

Un jacuzzi rotund nu are scaune care se muleaza dupa forma corpului, acestea obliga corpul sa stea intr-o pozitie dreapta, ceea ce va duce la incordarea muschilor. Scaunele intr-un jacuzzi dreptunghiular sunt ergonomice, prin urmare sunt gandite pentru ca tu sa stai cat mai confortabil, iar corpul tau sa fie cat mai relaxat. Acestea sunt realizate dupa forma anatomica a omului pentru a obtine beneficii maxime.

Intr-un jacuzzi rotund intra mai multe persoane, insa nu ai suficient spatiu personal. Cele dreptunghiulare iti ofera scaune incapatoare, sculptate dupa conturul corpului uman, in care nu vei avea senzatia ca plutesti atunci cat jeturile puternice actioneaza.

In plus intr-un jacuzzi dreptunghiular vei putea obtine un masaj complet al corpului fara sa iti schimbi scaunul, cu ajutorul locului de stat intins. Acesta are integrate jeturi ce actioneaza asupra tuturor grupelor musculare. In plus vei afla ce inseamna sa fii cu adevarat relaxat din „cap pana in picioare” 🙂

Tu ce forma de jacuzzi preferi?
Pentru orice intrebare ne puteti contacta la [email protected] sau la numarul de telefon 0741139993.