Idei de amplasare pentru o minipiscina de exterior

Ai nevoie de cateva idei de amplasare pentru o minipiscina de exterior? La acest capitol cu siguranta te putem ajuta. In continuare iti vom prezenta cum iti poti pune in valoare gradina in timp ce te poti bucura de cea mai buna achizitie pe care ai facut-o. Pentru intrebari, idei si oferte contacteaza-ne ACUM: office@hidrostyle.ro | 0741139993.

Amplasarea unui jacuzzi langa piscinaAmplasarea minipiscina de exterior langa o piscina

Un jacuzzi si o piscina sunt combinatia perfecta. Dupa ce ai facut putina miscare inotand in piscina, iti poti relaxa muschii sub actiunea unor jeturi puternice, atent pozitionate, pentru ca tu sa ai parte de un masaj pe cinste. Pentru acest lucru trebuie sa ai, totusi, o gradina generoasa. Daca nu ai suficient spatiu cu siguranta vei gasi in continuare un mod de amplasare care sa te avantajeze.


Amplasare minipiscina de exterior intr-un spatiu limitatJacuzzi de dimensiuni mici

Daca nu dispui de o gradina mare dar totusi iti doresti sa achizitionezi o minipiscina de exterior, poti opta pentru una de dimensiuni mai mici ca cea din imaginea alaturata. O astfel de minipiscina este potrivita pentru un cuplu. Daca esti genul petrecaret, cu multi prieteni si mult chef de viata, cu siguranta ai nevoie de un jacuzzi mai mare, cu mai multe locuri.

 

Jacuzzi amplasat in deck

Amplasare minipiscina de exterior intr-un deck

Daca esti o persoana creativa, cu un simt estetic dezvoltat  si vrei ceva iesit din comun, poti opta pentru amplasarea untr-un deck de lemn.  Nu numai ca iti vei pune jacuzzi-ul in evidenta, conferindu-i eleganta, dar nu vei mai avea nevoie de scari sau balustrada pentru a intra in acesta.

 

 

Amplasare  minipiscina de exterior pe terasaJacuzzi amplasat pe terasa

Ai o terasa frumoasa cu o vedere deosebita? Atunci este locul ideal pentru a amplasa o minipiscina de exterior. O astfel de amplasare iti va fi mult mai la indemana. Fiind aproape de casa iti va fi mai usor sa ajungi la ea iarna. Probabil atunci cand ai achizitional jacuzzi-ul te-ai gandit sa profiti de el intregul an. In plus poti opta pentru o terasa acoperita astfel incat sa-l poti utiliza si in zilele ploioase. Ploaia nu trebuie sa fie un inconvenient, ba din potriva, picaturile de ploaie iti pot da o senzatie de relaxare.

 

Jacuzzi amplasat langa o pensiuneAmplasare minipiscina de exterior langa o pensiune

Detii o pensiune ce beneficiaza de  o panorama impresionanta? Atunci trebuie sa profiti de acest lucru. Turistii vor fi incantati ca se pot relaxa in minipiscina in timp ce asculta sunetele produse de natura si se bucura de o priveliste minunata. La amplasare trebuie sa tii cont ca minipiscina sa nu fie prea departe de pensiune, astfel incat sa nu reprezinte un inconvenient.

Pentru intrebari si sfaturi legate de amplasare, dar si pentru o oferta  contactati-ne ACUM: office@hidrostyle.ro | 0741139993.