Jeturi cada cu hidromasaj

Jeturi cada cu hidromasajJeturi cada cu hidromasaj

Este extrem de important sa te informezi despre jeturi inainte de a achizitiona o cada cu hidromasaj. De ce? Pentru ca acestea fac toata magia. Vei obtine un masaj de calitate doar daca detii o cada cu hidromasaj cu jeturi atent configurate.

Inainte de toate nu te lasa pacalit de designul deosebit al jeturilor. Bineinteles ca si acest aspect este important, pentru ca toti ne dorim sa fim inconjutati de lucruri frumoase, insa mult mai important este ca acestea sa fie eficiente.

Pentru a intelege cat mai bine rolul jeturilor, in primul rand trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de jeturi.

Acestea sunt:

– Jeturi cu debit mare de apa: ofera un masaj direct, puternic, asa cum sunt jeturile Whirlpool sau Euphoria;

– Jeturi rotative: acestea ofera un masaj unic, pulsatoriu, asa cum sunt jeturile Orbissage;

– Jeturi cada cu hidromasaj cu intrebuintare multipla: va pot oferi atat un masaj stationar pentru eliberarea rapida a tensiunii si durerilor musculare, cat si un masaj rotativ pentru stimularea circulatiei, asa cum sunt jeturile Versassage;

– Jeturi focusate pe puncte de presiune: ofera un masaj concentrat pentru durerile musculare puternice, iar acestea sunt jeturile Euro;

– Jeturi cada cu hidromasaj interschimbabile: acestea ofera posibilitatea de a-ti personaliza masajul, asa cum sunt jeturile Adaptflo si AdaptaSsage;

– Jeturi cada cu hidromasaj  cu aer: ofera o pulsatie subtila pentru un masaj delicat al pielii.

 Prin urmare diversitatea jeturilor este de multe ori mai importanta decat numarul acestora. Desigur, numarul lor conteaza, insa totul merge pana la o anumita limita. Vei observa ca un jacuzzi ce are multe jeturi identice, iti va oferi acelasi tip de masaj, spre deosebire de unul ce are jeturi diferite. Jeturile diferite iti vor oferi tipuri de masaj diferite, asa ca de ce sa nu profiti din plin de acest lucru. De asemenea, nu uita ca numarul de jeturi este corelat cu dimensiunea cazii si numarul de utilizatori.

Pozitionarea jeturilor este un alt aspect de care trebuie sa tii cont. Acestea trebuie sa fie amplasate pentru a actiona in zonele unde ai probleme. Ai dureri lombare, cervicale, dureri de picioare, ale incheieturilor sau in zona gatului? Cauta o cada cu hidromasaj care sa te ajute sa ameliorezi problemele pe care le ai prin pozitionarea jeturilor acolo unde este necesar. Cazile CalderaSpas® iti ofera o terapie completa prin experimentarea tuturor locurilor ce sunt proiectate intr-un spa, locuri ce au fost gandite pentru a actiona asupra tuturor grupelor musculare.

Un alt aspect legat de jeturi este posibilitatea de reglare a debitului pentru a reduce din forta jetului sau a creste forta acestuia in functie de propriile preferinte. De asemenea nu este de neglijat nici pompa pentru jeturi. Aceasta trebuie sa fie suficient de puternica, insa nu supradimensionata.

Prin urmare nu ezita sa testezi un spa inainte de a-l achizitiona. Doar asa vei sti daca jeturile sunt suficient de puternice, daca sunt destul de multe sau daca sunt corect pozitionate. In momentul in care nu vei mai dori sa iesi din cada cu hidromasaj vei sti ca aceasta este cea potrivita.