Minipiscina pe terasa

Amplasare minipiscina pe o terasa din deckIti doresti o minipiscina ? Ne-am gandit sa-ti dam cateva idei de amplasare a minipiscinei pe terasa.

 Amplasare minipiscina pe o terasa cu deck de lemn

Deck-ul este potrivit atat pentru amplasarea minipiscinei suprateran cat si ingropat. Si pentru a se asorta cat mai bine cu terasa, Caldera Spas iti ofera mai multe optiuni pentru exteriorul minipiscinei, care imita perfect textura lemnul. Poti alege din cele 3 nuante disponibile: Costal Grey, Espresso sau Redwood.

 


Amplasare minipiscina pe o terasa din piatra naturala

Terasele din piatra naturala sunt o alegere potrivita daca iti doresti ceva rezistent si in acelasi timp elegant. De asemenea piatra se va integra perfect in aspectul natural al gradinii tale. Cazile cu hidromasaj Caldera Spas iti dau posibilitatea de a alege un exterior care imita foarte bine textura pietrei. Rezultatul va fi o imagine de ansamblu armonioasa.
Minipiscina pe terasa bloc

Amplasare minipiscina pe terasa unui imobil

Daca esti fericitul posesor al unei terase spatioase la bloc, cu siguranta este locul ideal pentru momentele tale de relaxare. Bucura-te de priveliste si profita de beneficiile hidroterapiei in aer liber. Poti completa terasa cu plante decorative, o masa si scaune de gradina si poti opta pentru o cada cu hidromasaj cu muzica pentru a crea o atmosfera de vis.


Minipiscina pe terasa la munte
Amplasare minipiscina pe terasa unui pensiuni

Pentru cei ce detin o pensiune, o minipiscina pe terasa pensiunii va fi un mod de a atrage cat mai multi clienti. Cu siguranta vor fi incantati sa profite de putina relaxare in natura in timp ce pot admira peisaje incantatoare. Vor avea parte de aer curat, vor asculta sunetele naturii si nu vor ezita sa vina in acest loc magic si cu urmatoarea ocazie.Amplasare minipiscina pe o terasa acoperitaAmplasare minipiscina pe o terasa acoperita

Terasele acoperite iti ofera posibilitatea de a folosi cada cu hidromasaj chiar si in zilele ploioase. De asemenea apa din cada se va mentine mai mult timp deoarece vei tine departe praful si frunzele de minipiscina.

Tu ce tip de amplasare prefer?

Daca ai intrebari sau doresti o oferta de pret, poti apela cu incredere la noi: office@hidrostyle.ro | 0741139993.