Opțiuni de instalare pentru un swim spa

Care sunt opțiunile de instalare pentru un swim spa?

În cazul în care luați în considerare achiziționarea unui sistem de inot tip swim spa, sunt disponibile numeroase opțiuni de instalare.

Piscinele dotate cu sistem de inot contracurent spa de înot pot fi instalate în interior, în exterior, suprateran, sau chiar încastrate într-o structură solidă. În funcție de anotimpul în care doriți să utilizați piscina, preferințele de instalare vor varia.

Mai jos vă punem la dispoziție o listă în care sunt enumerate provocarile dar și avantajele fiecărei metode de instalare:

Intalarea incatrata sau ‘mod ingropat’

Instalările incastrate pot aduce avantaje considerabile și pot înfrumuseța spațiul dvs, dar ele reprezintă totodată și cea mai dificilă metodă de instalare. De aceea, se recomandă planificarea din timp.

Swim spa Endless Pools model E500 incastrat

Pentru început, consultați diferite fotografii ale acestui tip de instalăre îngropata pentru a descoperi dacă această metodă merită investirea timpului și efortului financiar pe care le solicită.

Ulterior, luați în considerare funcționalitatea și asigurați-vă că minipiscina spa de înot poate fi accesată pe toate laturile sale. De asemenea, luați în considerare și preluarea surplusului de apa cu ajutorul unui sifon de pardoseala.

Deoarece minipiscina spa de înot îngropată va reprezenta cel mai scăzut nivel al grădinii dvs., va fi necesară o fosă capabilă să gestioneze debitul de apă.

Odată ce ați luat în considerare aceste aspecte, contactați-ne pentru informații legate de instalare: 0747 060 060

Încastrarea intr-o structură supraterana

Încastrarea într-o structură supraterana necesită aceleași precauții și planificare ca instalarea într-o punte înălțată sau instalarea îngropată.

Din cauza gradului de dificultate a acestor modalități de instalare, este important să lucrați îndeaproape cu dealerul autorizat pentru îndrumări necesare.

Odată ce încastrarea într-o structură solidă este finalizată, ea reprezintă una dintre cele mai facile modalități de a accesa minipiscina spa de înot, precum și unul dintre cele mai ușoare moduri de întreținere a ei.

Marginea ridicată a minipiscinei spa de înot facilitează accesul în interiorul și exteriorul ei: pur și simplu așezați-vă pe lateral și pivotați picioarele în interiorul minipiscinei sau pășiți înăuntru.

În cazul în care există utilizatori ce necesită un acces special, această modalitate de instalare reprezintă cea mai bună soluție disponibilă.

 Instalarea supraterană independentă

Swim spa model R500

Swim spa model R500

Instalarea supraterană independentă este cea mai des întâlnită modalitate de amplasare a unui swim spa.

Instalarea supraterană independentă nu necesită săpături, apelarea la ingineri constructori sau echipamente speciale și poate fi ridicată cu ușurință cu ajutorul unei macarale și amplasată în locul dorit.

De îndată ce piscina este poziționată în locul dorit, ea poate fi pregătită pentru a fi umplută cu apă.

Un alt avantaj pe care îl reprezintă instalarea supraterană independentă este accesul facil în vederea efectuării unor proceduri de reparații și instalarea facilă a sistemelor de actionare ale prelatelor. Instalarea supraterană independentă poate, de asemenea, schimba semnificativ aspectul grădinii dvs.

Instalarea cu sistemul de prelata automat Covana Legend

Covana Legend sistem automat pentru piscina Endless Pools

Covana Legend sistem automat pentru piscina Endless Pools

Sistem de actionare al prelatei Covana Legend la amplasarea supraterana

Sistem de actionare al prelatei Covana Legend la amplasarea supraterana

Instalarea într-o terasa amplasata la interior

Swim spa E700 Endless Pools

Swim spa E700 Endless Pools

Dacă vremea răcoroasă nu este pe placul dvs. sau dacă spațiul exterior de care dispuneți nu este potrivit pentru instalarea unui swim spa, amplasarea în interior reprezintă o opțiune de luat în considerare.

Instalarea în interior nu doar aduce un element unic locuinței dvs., dar oferă și intimitate și un climat controlat ce vor adăuga un plus momentelor dvs. de relaxare.

În cazul în care decideți ca piscina să fie instalată în interior, asigurați-vă că încăperea se află în apropierea unei băi și a unui duș. De asemenea, este important ca încăperea sa fie prevăzută cu scurgere în podea, fereastră, aerisire si cu un dezumidificator.

Acestea vor asigura o ventilare corespunzătoare a echipamentului spa.

Instalarea într-o terasa amplasata la interior cu deschidere pe sezonul de vara

Swim spa X500 Endless Pools

Swim spa X500 Endless Pools

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizita la showroom, contacteaza-ne: 0747 060 060 | sales@hidrostyle.ro