Piscina sau jacuzzi?

jacuzii langa piscinaEste extrem de dificil sa faci o comparatie intre o piscina si un jacuzzi tinand cont ca fiecare iti ofera beneficii distincte. Cu siguranta daca dispui de un buget generos le vei alege pe ambele. Ce poate fi mai placut decat sa faci putina miscare in piscina dupa care sa-ti relaxezi muschii cu ajutorul unui hidromasaj profesional.

Totusi daca esti nevoit sa alegi, ne-am gandit sa te ajutam sa optezi pentru varianta potrivita pentru tine.

PISCINA

Este minunat sa te racoresti vara in piscina, insa nu te vei putea bucura de ea intregul an decat daca alegi o piscina acoperita, cu propriul sistem de incalzire. Acest lucru presupune costuri suplimentare.

Piscina este un prilej de a face miscare, poti face scufundari si poti inota, ceea ce este foarte sanatos. Petrecand o ora zilnic la piscina vei fi in forma maxima. Singurul inconvenient il reprezinta spatiul. O piscina este mult mai mare decat un jacuzzi, de aceea trebuie sa dispui de o curte generoasa.

Daca ai copii trebuie sa te gandesti si la siguranta lor. Apa fiind suficient de adanca va trebui sa le acorzi o atentie sporita, motiv pentru care vei pierde din momentele tale de relaxare. Un jacuzzi este mult mai sigur, iar atunci cand nu il folosesti poti utiliza prelata.

O piscina presupune costuri mai mari de intretinere, trebuie sa iei in considerare substantele pentru curatarea apei, pompele dar si micile reparatii anuale.

JACUZZI

Este adevarat ca nu poti inota, insa intr-un jacuzzi vei avea parte de cel mai mare rasfat. Vei putea sa te relaxezi dupa o zi obositoare in timp ce jeturi atent pozitionate vor actiona asupra tututror grupelor musculare. Dupa o sedinta de hidromasaj vei avea un somn linistit si te vei elibera de orice tensiune.

Un jacuzzi este mult mai ieftin decat o piscina si va ocupa un spatiu mai mic. In functie de propria imaginatie il poti amplasa la interior, pentru mai multa intimidate, sau la exterior, in locul preferat din gradina ta. Sa nu uitam, cel mai important lucru este ca il poti folosi intregul an. Un jacuzzi este echipat cu propriul sistem de incalzire si de filtrare.

In ceea ce priveste intretinerea unui jacuzzi, vei vedea ca iti va lua foarte putin timp. Daca iti faci un program bine definit privind curatarea apei totul ti se va parea extrem de usor.

Pentru oferta contacteaza-ne ACUM: office@hidrostyle.ro | 0741139993.