Sauna finlandeza

Sauna finlandeza

Despre SAUNA FINLANDEZA

Pentru detalii, contacteaza-ne ACUM: [email protected] | 0741139993 | CONTACT

Sauna finlandeza poate fi locul nostru secret de relaxare sau de petrecere a unui timp valoros alaturi de cei dragi.

Stiati ca:
1. In Finlanda exista aproape 2 milioane de saune finlandeze? Ceea ce inseamna ca jumatate din populatie detine o sauna.
2. Nu exista reguli intr-o sauna si nu trebuie sa gasesti o ocazie pentru a face sauna. Pur si simplu o faci pentru ca iti place! In Finlanda sauna finlandeza este utilizata atat pentru incheierea unor afaceri cat si pentru relaxare.
3. Sauna este buna pentru toata lumea. Numai nou nascutii si persoanele cu probleme serioase de sanatate ar trebui sa evite utilizarea unei saune.

4. Sauna finlandeza este fierbinte. Temperatura in sauna este cuprinsa intre 60 si 100°C.
5. Nu este o regula pentru cat de des ar trebui sa turnam apa peste pietre. Puteti face acest lucru de cate ori doriti un nou val de abur, metoda prin care se va incalzi atmosfera in sauna, marind in acelasi timp umiditatea.
6. Vei transpira mult in sauna finlandeza datorita temperaturilor ridicate. Prin urmare ar trebui sa te hidratezi foarte bine si inainte si dupa sauna.
7. Ca orice lucru bun, sauna trebuie utilizata cu moderatie, altfel poate avea efecte negative. Asigurati-va ca nu aveti probleme cardiace si nu stati in sauna mai mult de 15-20 de minute.
8. Sauna finlandeza are o serie de beneficii. Sauna va ajuta sa eliminati toxinele si sa va curatati pielea in profunzime facandu-va sa va simtiti si sa aratati intineriti. Pentru cei ce doresc sa uitilizeze sauna in mod terapeutic, aceasta va reduce durerile musculare si articulare, va ajuta la tratarea problemelor respiratorii si va imbunatati circulatia sangelui. Si nu in ultimul rand, sauna este cea mai placuta metoda de relaxare si de a obtine un somn linistit.

Cu siguranta cei ce au utilizat o sauna vor reveni de fiecare data si isi vor dori una chiar la ei acasa pentru a profita din plin.

Pentru OFERTA SAUNA FINLANDEZA contacteaza-ne ACUM: [email protected] | 0741139993 | CONTACT