Scaunul unei cazi cu hidromasaj

Scaunul cazilor CalderaAfla de ce este important scaunul unei cazi cu hidromasaj.

Este locul dintr-o cada cu hidromasaj asemantor cu cel dintr-o alta cada cu hidromasaj?

Raspunsul este nu. Sunt la fel de diferite precum scaunele de birou, cele pe care le folosesti in casa, sau cele de plaja.

Unele sunt simple si practice, unele sunt concepute si pentru confort, iar altele sunt pur si simplu confortabile. De asemenea exista scaune proiectate pentru a avea un aspect unic, insa fara a oferi o atentie prea mare confortului.

In industria SPA printre cei ce proiecteaza si realizeaza cazi cu hidromasaj, brandul Caldera® este recunoscut, printre altele, pentru confortul oferit.

Dupa ce incercati un spa Caldera® veti observa ca o mare parte a experientei de hidromasaj are legatura cu modul in care este proiectat scaunul. Totul tine de pozitia acestora. Scaunele adanci, ergonomice, iti vor da senzatia ca esti infasurat intr-un cocon.

Locurile din spa-ul Caldera® nu sunt doar confortabile, ele te si metin intr-o pozitie corecta, iar in combinatie cu beneficiile apei calde, te elibereaza de tensiunile acumulate pe parcursul zilei.

Scaunele din cada cu hidromasaj Caldera® sunt proiectate dupa forma corpului, impiedicand astfel efectul de flotabilitate al apei.

O particularitate a spa-urilor Caldera® o reprezinta suportul pentru picioare, care te mentine intr-o pozitie stabila chiar si atunci cand folosesti jeturile la putere maxima, astfel incat sa te poti bucura de masajul oferit. Daca vei incerca mai multe jacuzzi-uri, vei observa ca nu este nimic mai frustrant decat sa te zbati sa ramai in locul in care ar trebui de fapt sa te relaxezi.

Caldera® este o companie in care oamenii, iubitori ai cazilor cu hidromasaj, isi iau foarte in serios munca. Proiectarea locurilor din cada cu hidromasaj este doar o parte din ecuatia confortului, si suntem de parere ca si in cazul celorlalte aspecte echipa Caldera® exceleaza, astfel fiind prezenti in top 10 al celor mai bune cazi cu hidromasaj din lume.