Spa de exterior- eficienta energetica

Cada cu hidromasaj

 

Un spa de exterior eficient si bine izolat te poate scuti de multi bani pe durata de viata a acestuia. Gandeste-te bine. Daca un spa nu este bine izolat, energia consumata pentru incalzirea acestuia este o risipa. Daca esti interesat cum sa mentii costurile de utilizare la un nivel cat mai scazut, iata ce trebuie sa faci:

 1. Alege o cada cu hidromasaj Caldera®

CalderaSpas® si-a concentrat atentia astfel incat sa realizeze produse cat mai eficiente energetic si sa aduca in permanenta inovatii in domeniul cazilor cu hidromasaj.

 

Izolatia

O inovatie cu adevarat revolutionara a spa-urilor Caldera® o reprezinta izolatia FiberCor™. Aceasta are de pana la 4 ori densitatea spumei poliuretanice ce este utilizata in majoritatea cazilor cu hidromasaj. Fibra acesteia este moale permitand umplerea cat mai precisa a golurilor din compartimentele cazii, asigurand prin urmare o izolare cat mai eficienta. Un alt avantaj al izolatiei FiberCor™ este acela ca, in cazul unei interventii la echipamentele spa-ului, aceasta se poate indeparta si apoi pune la loc cu usurinta fara a o deteriora. FiberCor™ nu contine componente pe baza de petrol, spre deosebire de alte materiale folosite pentru izolarea spa-urilor. Astfel, pe langa faptul ca acesta contribuie la imbunatatirea eficientei si performantei spa-ului tau reducand costurile cu energia electrica, FiberCor™ este si un material ecologic.

 

  1. Asigura-te ca ai o prelata potrivita

Prelata Caldera® este proiectata pentru a se potrivi perfect modelului tau de spa de exterior, asigurand in acelasi timp o eficienta energetica maxima. Aceasta este etansa si ajuta la mentinerea temperaturii apei din spa. Fiecare prelata contine un strat de izolatie eficient, invelit intr-un strat de vinil durabil si de calitate. Un alt avantaj al folosirii prelatei, in special pentru spa-urile amplasate la interior, este acela ca reduce umiditatea din incapere in special atunci cand spa-ul nu este utilizat.

 

  1. Alege sistemul de ridicare al prelatei

Acest sistem iti va facilita manevrarea cat mai usoara a prelatei. De ce este acest lucru important? Prelata spa-ului este voluminoasa si greu de manevrat pentru o singura persoana, astfel incat lipsa acestui sistem poate duce la uzura timpurie a prelatei si chiar la ruperea acesteia, implicit la deteriorarea izolatiei. Rezultatul va fi pierderea de caldura si in consecinta veti avea costuri ceva mai ridicate la factura de energie electrica.

 

CalderaSpas® este una din cele mai eficiente cazi cu hidromasaj si suntem mandri ca va putem oferi avantajul de a detine un spa de exterior performant de care sa beneficiati luna de luna, an dupa an.